planering

idag är det mycket som snurrar i mitt huvud. sista helgen i november kommer v få sin t, och t får sin v. ❤ åh, mitt hjärta gläds över det.. så väldigt snart vankas bröllop. klänningen jag fick omsydd i somras med matchande fluga och servett kommer åka fram. & så funderar jag på vad som behöver köpas & fixas. kommer fram till:

– bröllopspresent och tillhörande kort.
– stort svart halsband halsband och ev. matchande örhängen (vår klädkod blir gult och svart, lite som getingar fast vi kommer inte stickas) så skulle någon se ett svart halsband i den större size:n så hojta gärna.
– håret! har ingen aning om vad som blir finast till klänningen. får en del inspiration av allt möjligt här inne. då jag själv inte är så skillad med hår och det är min frisör som är självaste bruden känner jag att jag får göra något enkelt som jag klarar själv.

ser fram emot att pyssla ihop en present, tänker hämta min inspiration från saker vi själva fick på vår stora dag.. det som förövrigt rör sig i mitt huvud är människor vi borde bjuda hem, snart. både härifrån och lite längre bortifrån. och så undrar jag när vi ska klämma in en dag att vara själva på, jag och min kärlek. känner att jag behöver det. kanske åka bort. kanske bara vara hemma. stänga av telefonerna och bara få skämma bort varann lite extra under en hel dag.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s