i mitt ansikte del 2

nu är det såhär att jag till vardags egentligen är lat när det kommer till smink. har inga problem med att gå osminkad utan gör det jämt, men ibland tycker jag ändå det är lite extra kul. är en periodare. men detta är iallafall vad jag använder även om jag nästan aldrig använder allt samtidigt:

1
1. puder – tora 2.
foundation – saga 3. kabukiborste (allt från IDUN Minerals)
detta pudret syns inte, det fiffiga är att det mattar ner annars blank hud. jobbar in det i cirklar med bästa kabukiborsten (galet mjuk syntetborste) både under och ovanpå min foundation, känns som att allt håller bättre och längre på så vis. min foundation är den ljusaste med neutral underton, arbetar även in den i cirklar och den smälter in jättefint. ger lagom färg, lagom lyster. syns inte, känns inte. precis som jag vill ha det.

2
4. sandlilja concealer 5. concealer brush
vid behov applicerar jag lite av denna concealern med hjälp av tillhörande concealerborste under ögonen osv.

3
6. eyeshadow primer,
lumene
innan ögonskuggan är en bra primer på mina ögonlock ett måste, just nu har jag denna från lumene.

5

7. palette brunkulla 8. lin 9. (highlighter) vildkaprifol 10. eyeshadow brush + angled eyeshadow brush
detta är min ögonskuggs-samling samt skuggpenslar. allt från idun. ger fin färg även utan primer, men med så blir det superduper!

6
11. eyeliner – jord 12. inliner – sand
använder gärna lite kajal på övre fransraden, ibland även på den nedre. och deras inliner är den bästa jag testat någonsin, håller hela dagen. otroligt med tanke på att jag gråtit bort alla andra inliners på mindre än en halvtimme.

7
13. mascara – gull 14. mascara – silfr
har väldigt känsliga ögon, och dessa liksom allt annat i deras sortiment är allergivänliga och bra. gull ger volym och silfr långa och separerade fransar.

8

15. bronzer – midsommar 16. blush brush
jag har aldrig använt bronzer innan, har inte känts som min grej. men detta blir som världens finaste rouge, ger bara en frisk och hälsosam look. appliceras med rougeborste på kindben, och sist lite på pannan, nästippen & hakan.

9
17. noise / 18. chine red / 19. culture från makeupstore

gillar makeupstore ögonskuggar även om de kommit i skymundan nu när jag använder iduns så mycket. men tycker framförallt att de är grymma på läppstift. har tre favoritfärger, culture (19) är det perfekta rosa, hade jag bara fått behålla ett skulle det bli detta. upptäckte det inför min bröllopssminkning, och sen den dagen är och förblir det perfektion. noise (17) är favorit nummer två, mitt första favorit läppstift. fin röd färg som ändå inte blir sådär tokrött. perfekt vid alla tillfällen. och så till sist har vi china red (18), mitt tokröda. underbar liten samling.

10
20. marleen 21. irma

har inte använt läppglans sen högstadiet, förrän nu. dessa håller länge och bra, marleen är tjusigt rött & irma har en snäll och fin rosa färg.

som ni märker är jag rätt insnöad på idun, jag bytte till detta från bareminerals för snart ett år sen. bareminerals var det bästa jag visste innan, men idun är ännu renare och innehåller verkligen till 100% högrenade mineraler. så för mig som har väldigt känslig hud och även kunde bli kliig och torr/fnasig av bareminerals så är idun rena drömmen. tycker dessutom det är otroligt kul att det är ett svenskt märke och älskar målningarna på förpackningarna av patrizia gucci. det är inte det billigaste som finns, men inte heller det dyraste. och med tanke på hur rena & dryga de är så ger jag alla tummar upp. så, nu vet ni! 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s