23 april

DSC09994
igår hade vi 2årig bröllopsdag – en alldeles vanlig tisdag tänkte jag, förutom att vi inte hade möte & att det kunde hinnas med lite extra mys och lyx. men när min älskade kommer hem fick jag beskedet att titta ”under flöjten”, & där hänger det en underbar kasse med my på – en av mina favoriter. lyckobubblan i magen växte må ni tro!

DSC09990
i kassen låg världens finaste pappersask med ett mumintryck i guld innehållande världens sötaste plånbok! den har mumin på sig, är blå, prickig och väldigt nicolin:ig. ingen tvekan om att björn känner mig vid detta laget & verkligen vet vad jag tycker om.. 

DSC09987
fann även världens finaste iphone-skal som jag bums bytte till. kan inte sluta titta på det, älskar alla detaljer! kommer härmed aldrig vilja byta skal eller telefon.

rosorr
som om inte allt ovan vore nog stod det plötsligt rosor på bordet också. älskade, omtänksamma, kärleksfulla mannen min, du är den bästa som finns!


3 kommentarer on “23 april”

  1. Jessica skriver:

    Åh, skulle nästan kunna göra vad som helst för ett sånt muminskal!!! Är det till 4/4s? Man får inte fråga vart det kommer ifrån? 😦

    • nicolina skriver:

      det är till 4/4S 🙂 du får gärna fråga men jag har ingen aning, mannen min vägrar berätta haha.. han verkar vilja hålla hemsidan hemlig till nästa gång han känner för att överraska mig med nåt fint..;) men han sa att han kunde skicka ett mail till dig imorgon med länken, så håll koll på din mail imorgon så får du veta 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s