frozen/frost

minns inte när jag hörde om frozen för första gången – men det känns som några evigheter sedan. & sen dess har jag googlat runt regelbundet i hopp om fler glimtar, studerat varje bild noga, läst om handlingen/spekulationer/åsikter, (vissa dissar då de tycker att den liknar tangled/trassel. andra tycker det ser fint och lovande ut). de första bilderna jag såg var följande:

1

2

3

en vinter-disney känns fint, och spännande att den baseras på en hc. andersen saga även fast disney alltid tolkar väldigt fritt (läs: typ ändrar på det mesta). när första teasern kom skrattade jag så tårarna rann, fantastiskt roliga karaktärer tyckte jag! se här om ni inte redan gjort det, eller se igen:

när första trailerna kom (på japanska) studsade jag av lycka. förstod inte ett ord, men den gav mig gåshud och lovade äventyr, vackra miljöer, mystik..

nu har även en trailer kommit på engelska där jag förstår vad som sägs, haha. denna versionen är roligare än den japanska, jag skrattar och får en bra känsla i magen. hoppas på en bra balans av det vackra/fina/dramatiska och humor.

på 7 februari i min kalender står det ”frozen sverigepremiär !!”. så det blir till o tagga vidare ett tag till. bland annat med dessa bilderna som jag ramlade över idag från en bok som tydligen redan släppts på amazon:

bok1

bok2

(ni hittar fler bokbilder här närmare bestämt hela boken tror jag. men vill ni som jag inte spoila precis hela filmen så nöj er med de första bladen..<3)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s