conceal, don’t let feel, don’t let them know

DSC01439
det finns så mycket filmmusik som är fantastisk, även från filmer man inte tycker om kan musiken ofta vara otrolig. dock brukar jag sällan köpa filmers soundtrack utan det blir mest lyssning på spotify. men efter att häromveckan ha insett att frozens soundtrack inte var tillgänglig på svenska spotify än och att jag kunde fynda det på ebay så kunde jag inte låta bli. slog till på delux-varianten. bara order alltså, smaka på det; deluxe… och ärligt talat kändes det delux såfort jag fick upp det ur paketet. syns kanske inte direkt på bilden ovan men fodralet gnistrar och är vackert arbetet i 3D, dvs texten och iskristallerna står upp en aning.

DSC01440
när man öppnar det ser det ut såhär. två vackra illustrationer från filmen, en på elsa & en på anna. även på dessa bilderna gnistrar detaljerna – norrskenet, staden, isslottet osv.

DSC01441
öppnar man lite till hittar man de både skivorna. disc 1 med låtarna från den färdiga filmen och disc 2 med bonus-låtar, tex sådana som skrevs till filmen men som ersattes med andra, och på en del spår hör man hur demo-versionerna av låtarna lät under processen, text med mera är ofta lite annorlunda i det stadiet. och en av de bästa grejerna: bakom bilden på elsa fanns ett häfte med samtliga låttexter. jag älskar att plugga in texter på låtar jag gillar så jag kan hänga med. åh, ska bli så spännande när filmen äntligen har premiär, är säker på att det blir fantastiskt. tills dess ska ni slippa se mer om frozen på bloggen haha..Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s