disney pepp x 3


är ju en hel del nya disney på g nu. så tänkte dela med mig av lite som jag ser fram emot. först ut är big hero six för den har redan haft usa-premiär (ja, och i en hel del andra länder också för den delen, lite bitter över att sverige är så långt ner på premiär-listan..) men i vilket fall kan jag inte vänta tills den äntligen visas här. tror den kommer vara väldigt bra. (är redan kär i baymax.)


into the woods – en musikal med många stora namn (som jag gillar) såsom meryl streep, johnny depp etc. första tanken var att den kanske blir lite för mycket med alla dessa sagor som de vävt samman – men jag älskar ju musikaler, och jag blir mer pepp ju mer jag ser. så tror och hoppas att den ska vara kalasbra.


slutligen har vi cinderella som de verkligen har lyckats hålla materialet hemligt till länge sånär som på en bild när hon rider på en vacker häst samt en reklamposter med en glassko + en teaser trailer med samma sko som bara snurrar runt..lixom.. inte så informativt. jag menar, ska det komma en ny askungen tror jag att alla redan är med på att det kommer vara ett par glasskor inblandade. hursom, visst är det kul när det inte läcker ut en massa bilder/info som de inte tänkt sig för blev helt klart lite extra lycklig igår när de äntligen släppte första riktiga trailern. tycker den verkar söt. även fast jag redan stör mig på styvsystrarna. och hennes klänning är ju bara..magisk.. finaste jag sett på länge. klänningsnörd som jag är har jag svårt för att släppa bilden av den på näthinnan..

(och jo, är ju helt klart mer disney på g, både bekräftade och några icke-lika-bekfrätade, tex pixars ”inside out”, ny ”toy story” etc, förmoldigen en fortsättning på ”alice i underlandet”…”tomorrowland”, ”the good dinosaur”, ”finding dory”, osv. men dessa 3 ligger iaf inte mer än ett år framåt i tiden, så: känn peppen!)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s