dagens tankar

eftermiddagspaus på jobbet. suck, känner mig så inspirationslös these days. att jag haft en stor innebrännare nere lite till höger om hakan som gjort ont i halva ansiktet (!) ett par dagar nu gör ju inte saken bättre. numera är den förvandlad till en gigantisk ruva/skorpa istället som nog kommer ta några dagar innan den behagar lossa. SUCK. skäms dock lite för att klaga, är rätt bortskämd med att slippa stora orenheter/finnar sen ett tag nu. men ändå, speciellt när det gör ont får det mig att känna mig extra eländig, extra grå, allt i garderoben känns som att det drar för mycket uppmärksamhet så jag går i (nästan) enbart svart och grått, och smink sen? ptff, det känns inte meningsfullt alls att lägga tid på.
men nog klagat, jag längtar SÅ till efter jobbet idag. ska dra iväg och simma några längder och kroppen bara skriker av längt för att få sträcka ut sig i vattnet (just nu är jag stel och spänd efter snart 3 långa dagars jobb) och sen avsluta med ett par minuter i bastun för att bli riktigt uppvärmd. mmm… efter det väntar senaste avsnittet av homeland hemma (klassar den just nu som en måste-ju-bara-se-hur-det-slutar-serie.. för egentligen gör den mig lite för..arg. slutar alltid med att jag sitter ilsken som ett bi och skäller i soffan. heh. men som sagt är behovet av att se fortsättningen stor så ser fram emot fortsättningen och hoppas på att det inte blir alltför mycket tragedi..)
till helgen vankas det långhelg i danmark. det kommer bli besök på betel, traska på stan, troligen en sväng på tivoli. ja, lite sådär. längtar dit, och snart är det dags. hört att det ska bli busväder dock, grunnar och funderar på vad jag ska ha för kläder/jacka. bäst att pälsa på sig rejält. avskyr att frysa, brr..Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s