sol och guldskugga

trodde jag skulle bli sjuk igår när jag kommit hem från jobbet, hals och näsa fick plötsligt spel och det kändes som att tempen var påväg upp. men efter att ha blivit ompysslad ett par timmar kände jag mig bra igen. så knepigt… hoppas att kroppen tar hand om eventuella baciller så jag slipper däcka. just nu är det lite för mycket roligt inskrivet i kalendern för att bli liggandes. (vagntjänst, bio, häng med vänner..ska bli fint.)
idag har solen skinit in genom fönstret på jobbet en hel del, när den har gjort det har jag tänkt på min björn och hoppats att han också haft sol.
imorse premiärtestade jag en av mina krämskuggor från rms beauty (beställde prover från swedish beauty facoty), ”solar” heter den och är en väldigt vacker färg i skimrande guld – men den håller i max 5 min på mig sen ligger den i veck. suck. verkar inte hjälpa med primer under. positivt är att det lätt går att ”smeta tillbaka” färgen, det är ju trots allt en krämskugga. men efter en kvart när jag smetat några ggr är det inte mycket färg kvar. har fortfarande ett snyggt glow efter den, men hjälps inte när det mesta av färgen är ett minne blott. och att behöva fylla på färgen ett par gånger i timmen känns rätt tröttsamt. synd, för den är verkligen vacker. avundas de som den (och därmed också deras andra skuggor) funkar på. de innehåller finfina ingredienser och finns i många vackra färger. de känns verkligen lyxiga på flera sätt..men hjälps ju inte när de inte stannar på skinnet till belåtenhet.. för oljiga för mig helt enkelt. nåja, väldigt bra att den finns prover så jag slapp chansa på en fullstor.

IMG_9235-1
soldränkt parkering

IMG_9234-2
skuggan demonstrerad på ovansidan av min hand (som förövrigt blev läskigt detaljerad här trots att den bara är en telefonbild haha..)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s