3 tomma från färg & förändring

IMG_9457
(ni får ursäkta suddig bild, fotoljuset efter jobbet om dagarna är inte direkt nåt ultimat fotoljus, speciellt inte med genom telefonkamerans lins)

granatäpple ansiktsrengöring

mild men effektiv rengöring till ansiktet baserad på rosa lera och rapsolja. köpte denna efter att ha testat mig igenom samtliga av deras rengöringar som jag alltså fick prover på när jag besökte deras butik i gbg sist. kort och gott en bra, dryg rengöring, och mycket prisvärd. rekommenderar den om ni är nyfikna, ska passa alla hudtyper.

granatäpple ansiktsvatten

efter att ha valt rengöring valde jag ansiktsvatten i samma variant, mest för att det skulle bli enhetligt. uppfriskande, fuktgivande.. som ett ansiktsvatten ska vara. inget att klaga på.

jord deodorant

naturlig deo som beskrivs ha en kraftfull, örtig och jordbunden doft. inte den typen av doft jag brukar välja (speciellt inte på deo) men tänkte att lite variation är ju kul. har nu testat 3 av deras deos och denna är dessvärre minst effektiv. luktar gott i början men när väl svetten väl kommer luktar det svett och ingen deo, tyvärr. kan funka om jag mest är hemma/tar det lugnt, men håller inte för en jobbdag/ett träningspass. de andra två (aprikosros samt dagens början) är mycket effektivare på att hålla svettlukten borta. vi behöver ju svettas, kroppens naturliga rensning lixom, men en bra naturlig-deo hjälper en förhoppningsvis att slippa stinka svett åtminstone. upplever ofta att min kropp vänjer sig vid en deo som kan ha funkat kalasbra ett tag, därav försöker jag skifta regelbundet, så att jag inte ska bli ”immun” mot mina favoriter lixom, hehe. så, jord funkar kanske jättebra på någon annan, men själv föredrar jag övriga varianter i samma serie. (mycket nyfiken på lindblomma som är nyaste tillskottet i deo-serien.)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s